Deens levenswater: Aalborg Dild Akvavit

Aalborg Dild Akvavit

Aalborg Dild Akvavit

Lange tijd ontbrak het aan een akvavit die goed past bij schaal- en schelpdieren. Daarom ontwikkelde de Danske Spritfabrikker een geheel nieuwe akvavit: Aalborg Dild Akvavit. Dit is een frisse aquavit met de smaak van verse groene dille met lichte hints van citrus en anijs.

 

Serveertips

Aalborg Dild Akvavit combineert goed bij de volgende gerechten:
• Alle soorten vis, zowel warm als koud.
• Een maaltijd met eieren, garnalen en vers gebakken roggebrood.
• Bij een kopje koffie na de maaltijd.

 


Ga voor meer informatie over deze aquavit naar onze webshop: Aalborg Dild Akvavit

 

Gerelateerde aquavit artikelen

 

Aalborg Dild Akvavit Nordic Mojito Dranken NLPerfect Serve: Nordic Mojito
De meest populaire cocktail van de laatste jaren is de Mojito. Van origine Cubaans, maar kan ook uitstekend met de nationale drank in de Scandinavische landen: Aquavit! De Mojito op basis van aquavit wordt dan ook Nordic Mojito genoemd.

 

Aquavit-Dranken-spirits-ScandinavieAquavit, levenswater uit Scandinavië
Aquavit, ook wel Akvavit genoemd is een van oorsprong Deense drank. De letterlijke betekenis van aquavit is ‘levenswater’. De naam is afgeleid uit het Latijn: aqua vitae, wat levenswater betekent.

 

Nordguld-Akvavit-Deense-Aquavit-op-Dranken-nlAalborg Nordguld Akvavit
Aalborg Nordguld Akvavit is een heerlijke aquavit met een unieke smaak. Het is de enige aquavit ter wereld met aroma’s van amber. De tijdens het distillatieproces gebruikte amberolie geeft de aquavit de nodige body en wordt ondersteund door een delicate interactie tussen de kummel, venkel en dille.