Over Dranken.nl

Dranken.NL is een platform voor de fijnproever, die tijdloos kan genieten van een heerlijk glas. Om dat glas met heerlijks te vullen kunt u terecht in de webwinkel van Dranken.NL.

 

jenny_rand

Wij hebben voor u wereldwijd gezocht naar kwalitatieve en lekkere dranken…en gevonden.
De door ons aangeboden dranken worden vaak op authentieke wijze gemaakt volgens eeuwenoude recepten waarbij ook het respect voor mens en natuur niet mag ontbreken.

 

Dankzij onze samenwerking met Nederlandse drankenspecialisten, onafhankelijke slijters en een zorgvuldig opgebouwd wereldwijd netwerk van drankenproducenten, kunnen wij u op onze site dranken aanbieden die u niet in elke supermarkt, slijterij of wijnhandel zult vinden.
Als echte fijnproever kunt u deze producten wel bij ons bestellen en zelfs ook gewoon bij de bij onze aangesloten onafhankelijke slijters ophalen.

 

Tegenwoordig worden veel dranken in grote anonieme fabrieken gemaakt, maar gelukkig wordt ook een steeds groter aantal dranken gemaakt door nieuwe of al bestaande, kleine, distilleerderijen. Door de persoonlijke zorg en betrokkenheid van de vakmensen in desbetreffende distilleerderijen is een goede kwaliteit gewaarborgd en zit er vaak een mooi authentiek verhaal achter deze ‘’handcrafted’’ distilleerderijen.

 

 

geuting_vatenzww

Er is veel te vertellen over deze, in kleine oplage, of lang gerijpte dranken, hetgeen u nog meer zal doen genieten van deze specialiteiten. Wij willen u op onze site graag het een en ander vertellen, bijvoorbeeld waarom dat ene drankje nou net even lekkerder smaakt dan die andere, met als belangrijkste doel om u bewust te maken van het geen waar het om draait, namelijk de kwaliteit!

 

Wij hebben een aantal bekende drankenspecialisten bereid gevonden om hun medewerking aan onze site te verlenen door regelmatig een column op ons blog te plaatsen. Kom dus regelmatig even bij ons langs voor de laatste verhalen en aanbiedingen. We zouden het daarbij enorm op prijs stellen als u uw mening over onze dranken en columns met ons en uw mede-fijnproevers zou willen delen. Volg ons ook op Twitter en Facebook en deel uw kennis en mening met ons en uw mede-fijnproevers.

 

proost

Genieten van de goede dingen in het leven, dat is ons motto en dat hoeft echt niet (juist niet) altijd groot en veel te zijn. Maar als het met veel liefde is gemaakt door echte vakmensen, dan proef je dat, juist in de kleine dingen, en ga je dat des te meer waarderen.

 

Dranken.nl levert uitsluitend aan personen die18 jaar of ouder zijn!