Perfect Serve: Fireball Kingsday Cocktail

Fireball-Kingsday-Cocktail

Kingsday Fireball Cocktail

Fireball Kingsday cocktail is de perfecte cocktail voor Koningsdag: De kleur is oranje en er zit Fireball Cinnamon Whisky in!

 

Fireball Cinnamon Whisky

Fireball Cinnamon Whisky heeft een volle diepe gouden kleur met als basis Canadese Whisky en kaneel. De kaneel smaak heeft duidelijk de overhand en geeft de meest kracht aan de naam “Fireball”. Fireball is in Canada, Amerika, Groot-Britannië en de Scandinavische landen in razendsnel tempo net zo populair geworden als Jägermeister.

 

Benodigdheden

• 3 delen Fireball Cinnamon Whisky
• 2 delen Amaretto
• 1 deel sinaasappelsap

 

Bereidingswijze

Giet alle ingrediënten in een met ijs gevulde cocktail shaker. Goed schudden en giet het geheel door een zeef in een cocktailglas.

 

Kijk voor de Fireball Cinnamon Whisky en de Amaretto in onze webshop.

 

Meer Perfect Serve:

 
Cocktail-Codet-Side-Car

Side Car Cocktail
Side Car is een traditionele cocktail gemaakt van cognac, sinaasappellikeur en citroensap. De naam ‘Codet Cognac No.1 Gentleman Cocktail’ verklapt eigenlijk alles; Deze cognac is speciaal gemaakt voor cocktails.

 

Red-Fingers-GewürztaminerRed Fingers Gewürztaminer

Een frisse cocktail op basis van Woelfelin Gewürztaminer en framboos. Hiermee wordt bevestigd dat een cocktail ook prima op basis van witte wijn gemaakt kan worden.

 

Sgroppino-met-Limoncello

Fiorito Limoncello Scroppino

Scroppino en Fiorito Limoncello, een hemelse combinatie uit het warme Italië. De Fiorito Limoncello geeft de Scroppino een zachte maar zeer aanwezige nasmaak.

 

Black-Russian-Svedka-Vodka-Perfect-Serve

Black Russian

Een lekkere cocktail op basis van Svedka Vodka. Svedka Vodka heeft haar “roots” in Zweden de vodka wordt gemaakt op basis van smaakvolle wintertarwe en kristalheldere water afkomstig uit één van ‘s werelds meest heldere ondergrondse waterbronnen.

 

Navy-Strength-Gin-and-Tonic

Navy Strength Gin & Tonic

Deze gin werd vroeger door Hayman’s Gin Distillery geleverd aan het ‘Royal Victoria Dock’, het grootste bevoorradingsdok van de Engelse marine. Gin was destijds, samen met rum, een essentieel onderdeel van de lading van de Britse vloot.

 

Buffalo-Trace-&-Ginger-HeaderBuffalo Trace & Ginger Ale

Een cocktail op basis van Buffalo Trace Bourbon. Als eerbetoon aan de machtige buffels en de ruige, onafhankelijke geest van de pioniers is de naam Buffalo Trace ontstaan. In de afgelopen tien jaar heeft Buffalo Trace meer prijzen gewonnen dan elke andere distilleerderij in de wereld.