Perfect Serve: Red Fingers Gewürztaminer

Red-Fingers-Gewürztaminer

Gewürztaminer

Een cocktail kan ook prima op basis van witte wijn worden gemaakt. Een echte specialiteit uit de Elzas is de Gewurztraminer. Zoals de naam al doet vermoeden, kenmerken de wijnen van deze druif zich door hun kruidigheid.

 

Red Fingers Gewürztaminer

Een frisse cocktail op basis van Woelfelin Gewürztaminer en framboos.

 

Benodigdheden per glas:

• 8 cl. Woelfelin Gewürztraminer
• 2 cl. frambozensap
• IJsblokjes
• Blaadje munt

 

Bereidingswijze

Giet de Woelfelin Gewürztaminer en het frambozensap in een groot glas met enkele ijsblokjes. Meng het geheel in een wijnglas en garneer met een blaadje munt.

 

Kijk voor de Woelfelin Gewürztaminer in onze webshop.

 

Meer Perfect Serve:

 

Sgroppino-met-Limoncello

Fiorito Limoncello Scroppino

Scroppino en Fiorito Limoncello, een hemelse combinatie uit het warme Italië. De Fiorito Limoncello geeft de Scroppino een zachte maar zeer aanwezige nasmaak.

 

Black-Russian-Svedka-Vodka-Perfect-Serve

Black Russian

Een lekkere cocktail op basis van Svedka Vodka. Svedka Vodka heeft haar “roots” in Zweden de vodka wordt gemaakt op basis van smaakvolle wintertarwe en kristalheldere water afkomstig uit één van ‘s werelds meest heldere ondergrondse waterbronnen.

 

Navy-Strength-Gin-and-Tonic

Navy Strength Gin & Tonic

Deze gin werd vroeger door Hayman’s Gin Distillery geleverd aan het ‘Royal Victoria Dock’, het grootste bevoorradingsdok van de Engelse marine. Gin was destijds, samen met rum, een essentieel onderdeel van de lading van de Britse vloot.

 

Buffalo-Trace-&-Ginger-HeaderBuffalo Trace & Ginger Ale

Een cocktail op basis van Buffalo Trace Bourbon. Als eerbetoon aan de machtige buffels en de ruige, onafhankelijke geest van de pioniers is de naam Buffalo Trace ontstaan. In de afgelopen tien jaar heeft Buffalo Trace meer prijzen gewonnen dan elke andere distilleerderij in de wereld.