Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

U kunt er op rekenen dat wij elke order die we ontvangen met grote zorgvuldigheid verwerken en verzenden. Mocht een product echter toch niet aan uw verwachting voldoen, dan bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om het aangeschafte product te ruilen of te retourneren. Dit moet echter wel binnen 14 dagen na ontvangst gebeuren.

 

 

Retourneren:

Mocht u een artikel willen retourneren, neemt u dan contact met ons op via de berichtenservice in “Mijn Dranken“. U krijgt dan binnen 1 werkdag bericht van ons met nadere instructies. Wanneer wij uw product hebben terugontvangen wordt uw aankoopbedrag vervolgens binnen 14 dagen door ons teruggestort op uw rekening.

Let er op dat het retourneren van de producten alléén onder de volgende voorwaarden kan geschieden:

1. Het product is niet aangebroken.

2. Het product is compleet en onbeschadigd.

U kunt een product kosteloos retourneren, mits aantoonbaar is dat Dranken.NL tekort is geschoten in de service. Wanneer dit niet het geval is dan zijn de kosten van het retourneren van het  product voor rekening van de klant zelf. Dranken.NL is niet aansprakelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor retourgestuurde artikelen die beschadigd zijn , dan wel nooit zijn afgeleverd op de plaats van bestemming

 

Ruilen:

Als u een gekocht product wenst te ruilen, neemt u dan contact met ons op via de berichtenservice in uw account “Mijn Dranken“. U krijgt dan binnen 1 werkdag bericht van ons  met nadere ruilinstructies.

Om een product te kunnen ruilen dienen product en verpakking ongebruikt en onbeschadigd te zijn. U stuurt ons het gekochte product goed verpakt terug en wij sturen u het nieuwe product toe. Hierbij nemen wij de verzendkosten van het nieuwe product voor rekening en u de verzendkosten voor het retourneren. Een eventueel prijsverschil wordt door ons in rekening gebracht of aan u overgemaakt.