Spies met abrikoosjes

Brochette-van-varkenshaas-en-abrikoosjes-(2)

Hoofdgerecht voor 4 personen

 

Ingrediënten

 

  • 500 g varkenshaas, in stukken gesneden
  • 24 gedroogde abrikoosjes, geweld in water
  • Naanbrood
  • Houten spiesen
  • Marinade
  • 4 eetlepels olijfolie

 

Bereiding

 

  1. Marineer de blokjes varkenshaas in de marinade en laat deze 2 uur intrekken.
  2. Rijg de blokjes en de abrikoosjes om en om aan de spies.
  3. Rooster de spies op de barbecue of in de grillpan in ongeveer vijf minuten aan beide kanten.
  4. Serveer met het afgebakken naanbrood en de tandoorimayonaise.

 

 

Wijnsuggestie: Ventisquero Yelcho Cabernet Sauvignon
De wijn heeft een hele mooie balans tussen fruit en houtgebruik en heeft een lange afdronk.

 

yelcho

 

 

 

 

keurslager