Uitgelicht: Fireball Cinnamon Whisky

Fireball-Cinnamon-Whisky-Dranken-nl

Fireball Cinnamon Whisky

Fireball Cinnamon Whisky heeft een volle diepe gouden kleur met als basis Canadese Whisky en kaneel. De kaneel smaak heeft duidelijk de overhand en geeft de meest kracht aan de naam “Fireball”.

 

In de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk is Fireball whisky al een aantal jaar enorm populair en vormt het een serieuze bedreiging voor gevestigde merken als Jägermeister.

 

Fireball is vooral populair onder jongeren die Fireball als shot drinken in het café of discotheek. Dat Fireball als een shot gedronken wordt geeft ook meteen aan dat deze whisky anders is dan andere whisky’s.

 

Waarom is Fireball Whisky zo succesvol?

Het succes van Fireball Cinnamon Whisky is een combinatie van factoren. Allereerst de whisky zelf; De smaak wordt zeer gewaardeerd, bij Fireball cinnamon whisky overheerst namelijk de kaneelsmaak. Maar tegelijkertijd blijft de krachtige whiskysmaak behouden: “Shot of Fire”.

 

Verder is het opmerkelijk dat het succes van Fireball niet te danken is aan een dure marketingcampagne, maar aan mond op mond reclame en toegewijde bartenders.

 

De populariteit van Fireball is echter voornamelijk te verklaren door slimme social media campagnes. Fireball liefhebbers posten massaal foto’s op Instagram, Facebook, Pintrest en Twitter van het nuttigen van een “Shot of Fire”.

 

Daarnaast heeft de hit ‘Fireball’ van de Cubaans-Amerikaanse rapper Pitbull nog eens extra bijgedragen aan het grote succes van Fireball.

 

Fireball Cinnamon Whisky shot

Fireball Cinnamon Whisky, de draak en het whiskyvat met kaneel

Nog nooit Fireball Cinnamon Whisky geprobeerd? Stel je dan maar eens voor hoe het zou voelen om oog in oog te staan met een vuurspuwende draak die net een whiskyvat vol met pittige kaneel heeft gegeten.

 

Kun je niet wachten om Fireball Whisky te kopen om die vuurspuwende draak te temmen, of vind je Fireball Whisky gewoon heel erg lekker?

 

Ga dan snel naar onze webshop:

 

 Fireball Cinnamon Whisky

 

 

Fireball Cocktails

 
Fiery-Mule-Cocktail-Perfect-Serve-op-Dranken-nlFiery Mule
Fiery Mule is een cocktail op basis van Fireball Cinnamon Whisky en Ginger Beer, geserveerd in Mug Mule (zo’n fraaie koperen mok). De combinatie van gember bier en whiskylikeur met kaneelsmaak zorgt voor een zeer bijzondere cocktail..

 

Fireball-Kingsday-CocktailKingsday Fireball Cocktail
Fireball Kingsday cocktail is de perfecte cocktail voor Koningsdag: De kleur is oranje en er zit Fireball Cinnamon Whisky in! Deze cocktail hoeft natuurlijk niet persé op Koningsdag gedronken te worden…